Фитнес центар DraBizo

Драбизио

Фитнес центарот DraBizo е современ фитнес и бодибилдинг центар опремен со најновите фитнес, кросфит и кардио справи во соработка со Sparta Fitness Solutions.

Овде ќе ги најдеш една од најмоќните preworkout формули во дозери на Everbuild USA за мускулна напумпаност, мускулна издржливост и согорување на калории.

Contact info

Activities