EMS 20 Minutes

EMS 20

Ако постојано си во трка со времето, а сакаш да постигнеш брзи фитнес резултати, тренинзи со електро-мускулна стимулација (ЕМС) можеби се вистинското нешто за тебе. Оваа модерна фитнес технологија можеш да ја најдеш во студиото EMS 20 Minutes во Скопје.

ЕМС или електро-мускулна стимулација е иновативна фитнес технологија која испраќа мали и безболни електрични импулси директно до мускулите, зголемувајќи ги нивните природни контракции. На овој начин секој тренинг станува повеќекратно ефикасен.

Тренинзите се изведуваат индивидуално со помош на персонален тренер, кратки се и траат по 20 минути.

Contact info

Activities