Energy Power House

Energy Power House

Energy Power House е место со поинаков, уникатен и единствен концепт во Прилеп.

Позитивната атмосфера, ефективен и забавен тренинг со најмодерни справи и реквизити и широка лепеза на суплементи се главните “виновници” за се поголемата заинтересираност на вежбачите за посета на оваа фитнес студио веќе две децении.

Фит чувство и изглед, подобро расположение, повисока самодоверба и мирен сон се само дел од придобивките што ќе ги искусиш ако го посетиш студиото на Energy Power House.

Contact info

Activities