Energym

Energym Fitness Center

Фитнес центарот Energym е едно од омилените места каде што можеш да ги исполниш твоите спортски и фитнес амбиции и твој терен за постигнување успех.

Центарот располага со најсовремена фитнес опрема и реквизити, широка лепеза на суплементи, а постои и опцијата да си закажеш личен тренинг со професионални тренери што ќе ти помогнат полесно да стигнеш до твојата фитнес цел.

Contact info

Activities