Fame Fit Pilates

Fame Fit

Под мотото „Get Hot!” студиото Fame Fit скоро една деценија ги инспирира вежбачите да го обликуваат своето тело од соништата, да ја подобрат флексибилноста, силата и сознанието за своето тело, координацијата на телото, умот и духот.

Fame Fit центрите располагаат со тренинзи по пилатес, јога и кардио на повеќе локации низ Скопје. Дополнително, ја имаш можноста да добиеш и свој личен тренер.

Contact info

Activities