Fierce Fitness

Fierce FItness

Место за исфрлање на целата негативна енергија и наталожениот стрес. Локација каде што со внимателно креирани тренинзи можеш да го обликуваш телото од соништата. Клуб со многу задоволни клиенти. Токму ова го нуди фитнес клубот за жени и девојки Fierce Fitness.

Како што и нивното мото вели: Put your troubles on the punching bag and knock the sh*t out of them, eве со кои дисциплини можеш да ја исфрлиш негативната енергија во Fierce Fitness:

✅ Функционален тренинг
✅ Кардио
✅ Кик бокс

 

Contact info

Activities