Fight Gym M4

Студиото на Fight Gym M4 не прави компромис компромис за квалитетот на условите за вежбање и опремата за вежбање, овозможувајќи им на вежбачите најмодерни услови за постигнување на своите фитнес цели.

Во студиото на Fight Gym M4, може да вежбаш фитнес, кардио и тренинзи за издржливо и функционално тело.

Салата е со големина од 120м2 и располага со: високо квалитетна опрема, под од татами и гумени плочки, ММА кафез, БОБ кукли, стоечки вреќи, боксерски вреќи, вреќи крушки, брзи топки, медицинки, јажиња за скокање, фокусери, тегови, крос машина, разбој, вратила и друго.

Contact info

Activities