Fit Body Kumanovo

Fit Body

Fit Body Kumanovo е фитнес студио за жени каде што на забавен начин преку енергични кардио тренинзи ќе ги симнеш вишок килограмите и ќе го обликуваш телото од соништата.

Дополнително, ова е место каде што можеш да добиеш совети за здрава исхрана, рецепти здрави оброци и суплементи што ќе те донесат поблиску до твојата фитнес цел.

Contact info

Activities