Fit Family

Fit Family

Fit Family е модерно студио за вежбање, слабеење, и здрав живот што нуди комплетна програма за вежбање, слабеење и исхрана, но на здрав начин.

Она што ги прави уникатни Fit Family е вежбањето во ТФМ (термо-физички метод) кабини. По само 20 минути, најмалку два пати седмично вежбање во овие кабини и со правилна и соодветна исхрана, со сигурност ќе ја доживеете својата максимална енергија и виталност, постигнувајќи ја посакуваната цел, идеалната тежина и фигура.

Contact info

Activities