FitForm

Fitform

FitForm e бодибилдинг и фитнес центар во Охрид, познат и како место каде што само за неколку месеци можеш да си го обликуваш телото од соништата.

FitForm нуди и бесплатни совети за правилно вежбање, совети за покачување на телесна тежина и намалување на килограмите преку правилна исхрана и вежбање.

Contact info

Activities