Fit Hub

Fit Hub

Под мотото Направи нешто за себе!, студиото на Fit Hub ги поместува стандардите за кросфит дисциплината.

За разлика од класичен фитнес, кросфит тренинзите во Fit Hub покриваат повеќе спортови и те тера константно да се подобруваш, одлично е за одржување на здравјето и телото, мошне е динамично и нема денови со исти тренинзи, а притоа тренингот е друштвен иако сé зависи од твојот личен труд и влог.

Тренинзите во Fit Hub се специјално дизајнирани за да ја тестираш способноста на твоето тело во различни предизвици, без разлика на твојата тежина, висина, пол. Дополнително, ќе го научиш телото како секој тренинг да го достигне својот максимум, а веќе следниот тренинг го надминуваш.

Contact info

Activities