Fit In

FitIn

Студиото на FitIn го револуционираше начинот на вежбање во Кочани, покажувајќи
колку е важно вежбањето и како тоа ќе ти ја зголеми самодовербата, ќе ти даде повеќе енергија и ќе го подобри твоето здравје на многу различни начини. А одличниот изглед е само гратис во споредба со здравствените придобивки.

Во FitIn можете да изберете помеѓу пилатес (ball pilates, mat pilates и mix/cardio pikates) и аеробик (2 часа full body и 1 час step aerobik) или пак комбинација од двете.

Дополнително, FitIn располага и со детската група за вежбање, намената за дечиња од 5 годишна возраст. Дел од бенефититe на овие тренинзи се: правилно држење на телото, балансирање и агилност, зголемување н нивото на еластичност на мускулите, правилен раст и развој на децата преку игра, спорт и забава, развој на моторичките способности, подобрување на координацијата.

Contact info

Activities