Fit Life – Кисела Вода

FitLife

Fit Life во општина Кисела Вода е специјализирано студио за аеробик, пилатес и јога под менторство на врвни фитнес професионалци во земјава.

Тренинзите во Fit Life се уникатни по својата социјализација, дружење, вежбање, здравствени придобивки и убаво расположение заедно со многу позитивна енергија и трошење на многу калории.

Contact info

Activities