Fit Tech Aerodrom

Fin Tech

Fit Tech Aerodrom е специјализирано EMS студио што ја користи најсовремената опрема за EMS тренинзи со кои што со само 40 минути неделно можеш да ја добиеш посакуваната форма и кондиција.

Fit Tech e револуционерен уред што емитува електро-мускулни стимулации што навлегуваат длабоко во мускулните слоеви и ги зацврстуваат побрзо отколку со конвенционален тренинг.

Тренингoт се одвива со личен тренер и трае само 20 минути (2 пати неделно), со што заштедуваш на време, а добиваш брзи резултати во споредба со другите тренинзи.

Дополнително, добиваш и ЕМS масажа по избор: релакс или антицелулитна.

Contact info

Activities