Fit Your Body

Fitness

Fit Your Body е уникатно фитнес студио во Тетово каде што вежбачите можат да тренираат со најсовремена опрема за вежбање и реквизити под водство на професионални и докажани фитнес тренери.

Дополнително, во Fit Your Body ќе најдеш широка палета на суплементи што ќе ги подобрат перформансите за поефикасно да ја постигнеш твојата фитнес цел.

Contact info

Activities