Фитнес клуб 777

Фитнес кулб 777

Фитнес клуб 777 е современ фитнес центар во Велес што нуди голем број на дисциплини во коишто секој може да се пронајде:

✅ Фитнес
✅ Степ Аеробик
✅ Пилатес
✅ Kangoo Jumps

Дополнително, имаш можност и за приватни тренинзи за побргу да дојдеш до посакуваниот резултат со помош на персонален тренер.

 

Contact info

Activities