Fitness Club International

Fitness Club International

По мерка скроени тренинзи за билдање на мускули и губење тежина, современи справи и посветени инстурктори се само дел од она што ќе го добиеш во фитнес клубот International во Гостивар.

Позитивната атмосфера и мотивираните инструктори ќе те охрабрат да се предизвикаш себеси и да го дадеш најдоброто од себе.

Contact info

Activities