Fitness club Strong

Strong

Фитнес клубот Strong, повеќе од 16 години ги крева стандардите за тоа како еден современ фитнес центар треба да изгледа и да функционира.

Теретаната е опремена со професионални справи и реквизити од светски познатите брендови Body Sport, Panata Sport, Matrix, Technogym.

Во Strong ја имаш и можноста да вежбаш со личен тренер за побргу да ја постигнеш твојата фитнес цел.

Contact info

Activities