Фитнес Паљо

Paljo

Фитнес Паљо е место каде фитнесот и страста ги здружуваат силите, боемско и урбаното опкружување.

Овде можеш да вежбаш во позитивна атмосфера, со современи справи и реквизити и 100% посветеност на стручниот персонал што ќе ти помогне полесно да ги постигнеш твоите фитнес цели.

Contact info

Activities