Fitness & Spa Park

Fitness Park

Fitness & Spa Park е модерен фитнес и спа центар со разновидни можности за вежбање и релаксирање, целосно опремен со најсовремена фитнес опрема. Оваа локација нуди широк спектар на тренинзи со одличен поглед на реката Вардар.

Како дел од Парк хотелот во Скопје, центарот располага со најразлични третмани за подмладување и релаксација на телото.

Contact info

Activities