Физиоарт

Физиоарт

Физиоарт е кабинет за физиотерапија, кинезитерапија, спа и масажа што нуди голем број на третмани за рехабилитација и опуштање на телото.

Физиоарт е познат по третманот Shock Wave, терапија со ударни бранови кои пренесуваат висока концентрација на енергија на болните места на субакутни, субхронични и хронични болки. Брановите предизвикуваат регенерирање на коските, тетивите, лигаментите и другите меки ткива.

Најголема предност на shock wave е што во голема мера ја намалува болката и ја зголемува мобилноста на пациентот. Овој третман има околу 85% ефикасност по 3 до 5 третмани.

Contact info

Activities