Flex Fitness

Flex Fitnes Gostivar

Фитнес центарот Flex Fitness во Гостивар е еден од најсовремено опремените фитнес центри во градот.

Тимот од врвни инструктори на Flex Fitness ти е постојано на располагање за демонстрација на вежбите, совети за исхрана и здрав и активен живот.

Contact info

Activities