Forma Vita

Forma Vita

Forma Vita е модерно фитнес студио во Струга каде што можеш да ги пробаш следниве дисциплини:

✅ Аеробик
✅ Пилатес
✅ Степ аеробик
✅ Функционален тренинг
✅ Стронг зумба
✅ Кардио справи

Дополнително, Forma Vita нуди и индивидуални тренинзи за деца на возраст 11 до 13 години за правилен раст и развој и добра здравствена и физичка состојба.

Contact info

Activities