Garden Spa

Garden Spa

Гарден Спа ќе ти овозможи совршен баланс помеѓу урбаниот хаос и комплетна релаксација.

Гарден Спа ги нуди следниве активности:

✅ Релаксација во модерен спа центар со базен, џакузи и сауна.
✅ Винска терапија на база на грозје и вино.
✅ Третмани со масажа за врвна здрава кожа и тело.

Contact info

Activities