Гемиџии

Fitness 2

Гемиџии е модерна фитнес сала во Велес опремена со најсовремени апарати и технологија што ќе ти овозможат ефективен тренинг и загарантирано обликување на телото по твоја мерка.

Посветениот тим на искусни фитнес инструктори постојано ќе биде покрај тебе и ќе те мотивира да го дадеш твојот максимум без разлика дали си искусен вежбач или почетник.

Contact info

Activities