GetFit

GetFit

GetFit студио од Штип е едно од најфлексибилните центри во државата, бидејќи без разлика на ситуацијата, тие преземаат ризик и се адаптираат мошне успешно.

Во GetFit можеш да пробаш Total Body Workout тренинзи и јога.

Дополнително, на нивните социјални профили ќе најдете интересни факти за храната, вежбањето, здрави рецепти и мотивација.

Она што ги прави уникатни GetFit е нивниот предизвик да им докажат на вежбачите дека и за еден месец континуирано вежбање, може да се добијат видливи резултати.

Contact info

Activities