Gladiator

Gladiator

Бодибилдинг и фитнес клубот Gladiator во Тетово повеќе од 2 децении е место каде што вежбачите можат да тренираат со најсовремена опрема за вежбање и реквизити под водство на професионални и докажани бодибилдинг и фитнес тренери.

Дополнително, во Gladiator ќе најдеш широка палета на суплементи што ќе ги подобрат перформансите за поефикасно да ја постигнеш твојата фитнес цел.

Contact info

Activities