Hammer Gym

Hammer

Hammer Gym е современ фитнес центар во Тетово што нуди модерни справи и реквизити за обликување на телото од соништата. А за поефективни тренинзи, студиото нуди широк избор на суплементи идеални за сечија потреба.

Во Hammer Gym можеш да си закажеш час и со личен тренер што ќе ти помогне побргу да стигнеш до посакуваната фитнес цел.

Contact info

Activities