Здравје и Хармонија

Здравје и Хармонија

Центарот за вежби Здравје и Хармонија од Битола организира тренинзи за здрав, хармоничен и исполнет живот. Часовите се спроведуваат во сала и на отворено (во природа), а се наменети за лица од 7 до 77 години, без разлика на нивната физичка подготвеност.

Во фокусот на центарот е ставена јога практиката која ќе ти помогне да останеш во топ форма без разлика на сезоната и да се чувствуваш сигурно и среќно во себе, со смирен и концентриран ум.

Contact info

Activities