Хотел Агрополог

Антрополог

Хотел Агрополог е модерна локација каде што можеш да се релаксираш во најсовремен СПА центар со базен, џакузи, сауна и парна соба.

Дополнително, фитнес центарот во рамките на ресторанот ќе ти овозможи да го одржуваш твоето тело во топ форма, без разлика на сезоната.

 

Contact info

Activities