Хотел Александар Палас

Александар Палас

Хотелот Александар Палас нуди современ спа и фитнес центар за сите гости во хотелот, но и за надворешните посетители.

Во рамки на спа центарот, ќе најдете базен, хамам, голем избор на масажи и третмани за тело.

Освен модерно опремен фитнес центар, хотелот Александар Палас има и игралишта за тенис и кошарка.

Contact info

Activities