Хотел Солун

Хотел Солун

Хотелот Солун нуди уникатно велнес искуство за гостите во хотелот, но и за надворешни посетители.

Во рамки на хотелот, може да уживаш во следниве активности:

✅ Опуштање во современ спа центар
✅ Вежбање во модерен фитнес центар
✅ Релаксирање со голем избор на масажи

 

 

Contact info

Activities