IB Sport Centar

IB Sport

IB Sport е фитнес центар во Охрид опремен со професионални справи од реномирани американски произведувачи. Центарот има современи соблекувални, тушеви и бар.

Спортската сала е опремена со гумена подлога, професионални кошеви, пинг-понг маси, мрежа за тенис, мрежа за одбојка и фудбалски голови.

 

Contact info

Activities