Inex Olgica

Inex Olgica

Хотелот Инекс Олгица располага со современ спа центар за максимално релаксирање што вклучува затворен базен, парна бања и сауна.

Дополнително, во рамки на хотелот се наоѓа и модерно опремен фитнес центар комплетиран со сите неопходни справи и реквизити за загревање и обликување на телото.

Contact info

Activities