Infinity Salon

Инфинити Козметички Салон

Козметичкиот салон Infinity од Куманово нуди врвни козметички услуги, а во фокусот се ставени депилацијата, средувањето на нокти и релакс масажите.

Infinity е познат по практикување на шеќерна депилација, најстарата, 100% природна метода за отстранување на влакна поради нејзините бројни придобивки: депилација без иритации, црвенило на кожата и поткожни влакна, помалку болна од било која друга депилација, прави пилинг на кожата, ги изретчува влакната и трае од 4-6 недели.

Contact info

Activities