Карпино

Карпино

Карпино е современо студио за масажа, физиотерапевтски и козметички услуги.

Овде можеш да пробаш интензивен медицинско-терапевтски третман со физиотерапевтски ефекти уникатно прилагодени кон твоите болни точки, длабоко-мускулна масажа за отстранување на јазли и третирање на болни точки, ревитализирачки третман на целото тело за сите оние кои поминуваат долги часови во канцеларија и чувствуваат засилен замор и интензивен третман на целото тело за атлети, но и за сите оние со зголемена физичка активност.

Contact info

Activities