Kensho

Kensho

Ако бараш место каде што ќе можеш да пробаш разновидни холистички пристапи и да доживеш поразлично зен доживување, Kensho Mind Hub е студиото што вреди да го посетиш. 

Еве кои активности ги имаш на располагање во студиото на Kensho: 

✅ Хата јога

✅ Винјаса јога

✅ Фитнес (Total body revolution)

✅ Аштанга јога

✅ Power јога

✅ Јин Јога

✅ Пилатес

✅ Јумеихо масажи

Освен голем број на активности, една од работите што го прави уникатен Kensho Mind Hub е јумеихо масажата. Станува збор за Jапонска лековита масажа што го подобрува физичкиот и психичкиот баланс и ги ослободува болките во телото.

Contact info

Activities