Кинезио

Кинезио

Кинезио е студио за пилатес вежби, корективна гимнастика за деца и професионални масажи.

Во Кинезио може да ги пробаш следниве активности и третмани:

✅ Пилатес вежби со пилатес топки
✅ Корективна гимнастика за деца со и без проблеми
✅ Корективна гимнастика за сколиоза, кифоза, лордоза
✅ Кинезио Масажа
✅ Медицински Масажи
✅ Медна Масажа
✅ Спортска Масажа
✅ Релакс Масажи
✅ Третмани за мускулно-скелетни проблеми и невралгии
✅  Третмани за ишијас и шилци
✅ Пост-фрактурни опоравувања

Contact info

Activities