Лазариус

Лазариус

Фитнес центарот Лазариус е место каде што можеш да уживаш во тренинг со идеална температура, климатизација и вентилација на просторот, перфектна хигиена, соблекувални со тушеви и висока професионалност.

Фитнес центарот Лазариус нуди групни тренинзи military bootcamp и пилатес, персонализирани тренинзи, комбинација на теретана и групни тренинзи за понежниот пол, користење на суплементи од најдобри брендови, користење на совршено исправни, безбедни справи, чиј број се зголемува со секоја сезона.

Contact info

Activities