Le Fit

LeFit

Le Fit е фитнес студио за индивидуални тренинзи што целосно ќе го трансформираат твоето тело.

Со внимателно дизајнирана програма што одговара на твоите потреби, тимот на Le Fit ќе ти помогне поефективно да ги постигнеш твоите финтес цели и да ги минимизираш изговорите за не-вежбање.

Contact info

Activities