Legion

Легион

Фитнес центарот Legion е опремен со најсовремени апарати и реквизити што ќе ти овозможат ефективен тренинг.

Тимот од врвни инструктори е постојано на располагање за демонстрација на вежбите и совети за исхрана и здрав живот.

Contact info

Activities