M Фитнес Центар

М Фитнес

M Фитнес Центар во Струга нуди најсовремени апарати и технологија што ќе ти овозможат ефективен тренинг и загарантирано обликување на телото.

Во M Фитнес Центар има 100% посветени квалификувани инструктори и тренери кои ќе ти помогнат да го постигнеш посакуваниот фитнес резултат.

Contact info

Activities