Манус

Manus

Manus е еден од водечките салони за масажа, третмани и депилација во Битола.

Во салонот на Manus ќе најдеш голем број на третмани адаптирани на твоите потреби, без разлика дали се работи за депилација, терапевтски третман или масажа за релаксација, професионалните услуги на Manus ќе го доведат твоето тело во совршена форма и изглед.

Contact info

Activities