Мартин Реџепагиќ

Мартин Реџепагиќ

Мартин Реџепагиќ е личен тренер со децениско искуство во овој домен.

Фокусот на секој тренинг што ќе го работиш со Мартин ќе биде функционалност. Тоа значи дека покрај обликување на надворешниот изглед, ќе ти помогне да функционираш подобро во секојдневието и да го негуваш менталното здравје.

Целта на тренинзите со Мартин е да те научи да тренираш правилно и тоа да го практикуваш како животен стил. Добрите навики во исхраната и добриот опоравок од вежбање се составен дел на заедничката рутина и процес со Мартин.

Contact info

Activities