Milbon

Milbon

Разновидност на фитнес дисциплини, модерни справи и реквизити и тим од професионалци се само дел од она што ќе го добиеш во бодибилдинг и фитнес студиото Milbon во Охрид.

Овде ќе можеш да вежбаш по мерка скроени бодибилдинг и фитнес тренинзи. А во зависност од твоите потреби, можеш да си закажеш и приватен тренинг со личен тренер за побргу да си го оформиш телото од соништата.

Contact info

Activities