Miss Fit

Miss Fit Ohrid

Miss Fit е уникатен фитнес центар за жени во Охрид што ќе ти покаже на дело колку е важно секогаш да инвестираш во своето тело и здравје.

Современите справи и реквизити, професионалните тренери и одличната позитивна атмосфера дополнително ќе те мотивираат да го посетиш оваа студио.

Contact info

Activities