MissFit

Miss Fit

MissFit е единствениот фитнес центар за жени во земјава со мисија да те подготви за сите предизвици.

Тренерите се секогаш спремни да помогнат со професионални совети и квалитетни тренинзи кои постојано ќе те држат на патот кон остварување на твојата фитнес цел.

Contact info

Activities