My fitness club

My fitness club

My fitness club во Тетово е едно од водечките јога студија во градот. Овде можеш да пробаш голем број на иновативни јога практики и да вежбаш со професионални јога инструктори.

Часовите по јога во My fitness club ќе ти ја зголемат флексибилноста и снагата, ќе го поттикнат имуниот систем, го зголемуваат капацитетот на белите дробови, го смируваат умот и драстично ќе ти го подобрат фокусот и балансот.

Contact info

Activities