My Physio

My Physio e физиотерапевтски салон за масажи и мануелни техники со голем избор на уникатни третмани.

Со секоја масажа направена од професионален физиотерапевт во My Physio, твоето тело добива:

✅ Намаленo ниво на стрес и анксиозност
✅ Намалена болка и напнатост во мускулите
✅ Подобрена циркулација
✅ Поубав сон

Contact info

Activities