New York Academy

Akademija New York

New York Academy е професионален центар што ќе ти помогне да ги научиш врвните техники за разубавување за да започнеш свој бизнис или да го унапредиш веќе постоечкиот со нудење нови услуги на твоите клиенти.

Центарот ги нуди следниве обуки:
✅ Нокти
✅ Свилени трепки
✅ Мадеротерапија
✅ Масажа

Во рамки на New York Academy се наоѓа и модерно студио за масажа со голем избор на масажи.

Contact info

Activities